Webber geeft plankgas tot het einde

De Australische Red Bull-rijder Mark Webber is vastbesloten om gedurende de resterende drie races telkens voor niets minder dan de overwinning te gaan.
Nog 14 punten staat Mark Webber op dit ogenblik voor op zijn rechtstreekse rivalen. Met nog drie races te gaan is Webber dus nog lang niet zeker van zijn eerste wereldtitel.

Gelukkig beseft hij zelf goed genoeg dat hij vanaf de GP van Zuid-Korea niet als een professor mag gaan rijden. Enkel overwinningen geven Webber op dit ogenblik nog een veilig gevoel. Zijn teamgenoot, ene Sebastian Vettel, zal vanzelfsprekend op gelijkaardige wijze redeneren.

“Het is niet verstandig om vanaf nu in procenten te gaan rekenen. Het is nog te vroeg om genoegen te nemen met minder dan overwinningen. Mijn rivalen kunnen nog een moeizaam weekend beleven en dat zou mij dan uiteraard ten goede komen. Op die manier wens ik toch niet op de titel te gaan hopen dus het behalen van overwinningen is de doelstelling. Het is geweldig om een voorsprong op mijn tegenstanders te hebben maar het seizoen is nog niet aan haar einde”, aldus Mark Webber.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen