Williams wil de vierde plaats in Magny-Cours

Sam Michael is ervan overtuigd dat Williams er weer zal staan in Magny-Cours. Sterker nog, hij verwacht er ditmaal beter te doen dan zowel Red Bull als Toyota. De technisch directeur van Willams is van mening dat de wagens in de voorbije races werden opgehouden in het middenveld.

"We waren de voorbije twee races duidelijk sneller maar we werden er opgehouden in het middenveld. Hiermee hadden we al geen rekening gehouden en vervolgens verliezen we dan punten ten opzichte van Toyota en Red Bull. We zullen beter zijn als we naar Magny-Cours trekken en zijn dan ook zeer optimistisch. Toch zal het er een moeilijke wedstrijd worden," zegt Sam Michael.

Zowel Rosberg als Nakajima wisten de finish niet te bereiken in Canada. Rosberg botste daar toen trouwens ook nog achterop Hamilton in. Hiervoor zal hij, net als Hamilton, in Magny-Cours tien plaatsen achteruit moet op de startgrid.

Makkelijk zal het er voor de Williams-rijder niet worden daar men volgens Sam Michael er liefst voorbij Red Bull en Toyota wil geraken in de tussenstand bij de constructeurs.

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer