Max Verstappen blikt vooruit naar GP van Italië: “Er is veel nieuw, het team heeft hard gewerkt”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Na de GP van Nederland vindt komend weekend al meteen de volgende race op de F1-kalender plaats: de GP van Italië. Max Verstappen kon zijn thuisrace op het circuit van Zandvoort niet winnen maar hij hoopt uiteraard om op het circuit van Monza terug te slaan.

“We waren teleurgesteld over het resultaat in Zandvoort, want je wilt altijd winnen voor je thuispubliek, maar we kijken uit naar de volgende race,” blikt Verstappen op zijn officiële website tegelijkertijd terug maar ook vooruit. “Er is veel werk te doen en het team heeft hard gewerkt om de afstelling en de balans van de auto zo goed mogelijk te krijgen.”

“Monza is natuurlijk een erg snel circuit, dus we zullen zien hoe het hier deze week gaat. Er is veel nieuw, waaronder het asfalt en de kerbstones, dus we hebben veel werk te verzetten om ervoor te zorgen dat we competitief zijn. De fans zijn er erg gepassioneerd en in groten getale aanwezig en ik denk dat het weer er deze week ook goed uitziet. Het is fijn om op een old-school circuit te zijn en we zullen zien wat de week brengt.”