David Richards naar Renault?

Gisteren meldde Renault het vertrek van ondermeer Flavio Briatore en enkele uren later werd David Richards al als eventuele opvolger bestempeld.

David Richards diende in 1998 nog als teambaas van Benetton en later bij BAR maar keerde de F1 op zeker ogenblik de rug toe en startte zijn eigen bedrijf binnen de autosport. Richard wilde zich in eerste instantie inschrijven met zijn eigen renstal maar de aanvraag om Prodrive in de F1 te introduceren werd destijds door de FIA afgewezen. In 2009 zou Richards dus een terugkeer naar de F1 kunnen maken maar geweten is dat ook voormalig rijder Alain Prost nog in aanmerking zou komen voor de functie van Briatore.

Verder zou David Richards op woensdag in Enstone gespot zijn en dat is toevallig ook de plaats waar de fabrieken van Renault zich bevinden. Het zou ook mogelijk kunnen zijn dat Richards in gesprek ging met Renault omdat de Franse renstal het wel eens voor bekeken zou kunnen houden na de uitspraak van de FIA. Het zou kunnen dat Richards er op uit is om Renault om te dopen tot zijn eigen Prodrive.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}