"Alonso zal niet schitteren in Spanje"

Fernando Alonso en het team van Renault kennen voorlopig geen al te best seizoen. De Spanjaard moet zijn uiterste best doen om bij de eerste tien wagens te kwalificeren en het team hoopt dat er vanaf Barcelona beterschap is. Meer zelfs, volgens Flavio Briatore mogen we Renault vlak achter BMW verwachten.

De concurrentie denkt er echter anders over. Volgens Pedro de la Rosa is Renault wel verbeterd, maar zal het zeker en vast geen aanspraak kunnen maken op een podiumplaats.

"Het ziet er naar uit dat ze verbeterd zijn, zeker op de lange runs, maar ik denk niet dat ze op het niveau van de topteams zullen zijn," zei Pedro de la Rosa.

Ook Nico Rosberg denkt er zo over. Volgens de jonge Duitser bengelt Alonso samen met Renault achteraan het middenveld en daar zullen de recente updates die aan de wagen zijn gedaan weinig aan veranderen.

"Er zijn drie topteams die onverslaanbaar zijn, terwijl Alonso misschien wel de traagste wagen van het middenveld heeft," aldus Rosberg. "Hij zal moeten strijden voor de laatste punten, terwijl wij normaal gezien ons voor hem bevinden."

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen