Heidfeld: "We zijn nog niet de snelsten"

Nick Heidfeld en Robert Kubica toonden drie weken geleden in Bahrein dat BMW het op één na snelste team was. Uiteraard is het de doelstelling om het snelste team te worden en daarvoor moet BMW Ferrari verslaan.

Nick Heidfeld verwacht echter nog niet dat BMW in Spanje als beste team uit de bus zal komen. De Duitser ziet BMW nog altijd als jager en niet als prooi. Maar Heidfeld ziet de GP van Spanje wel zeer hoopvol tegemoet.

"We zitten in een goede positie, maar we zijn nog niet sterk genoeg. Zo lang we niet uit eigen kracht races kunnen winnen, kunnen we ook de wereldtitel niet veroveren," licht Heidfeld nader toe. "

BMW staat in de wk-stand nog voor Ferrari, maar ook Nick Heidfeld beseft dat het een kwestie van tijd is alvorens Ferrari BMW voorbijsteekt in de wk-stand bij de constructeurs.

"We staan nog voor wat punten betreft maar het is slechts een kwestie van tijd alvorens ze ons aflossen. We zitten hen echter wel korter op de hielen dan voordien en het doet me plezier om mee vooraan te kunnen meestrijden," besluit Heidfeld.

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023