Aston Martin-teambaas over comeback-geruchten Sebastian Vettel: “Dat ga ik jullie niet vertellen”

Aston Martin F1 team
Aston Martin F1 team

Mike Krack, de teambaas van Aston Martin, heeft gereageerd op de geruchten over een mogelijke comeback van Sebastian Vettel als vervanger voor Lance Stroll. Krack houdt zich opvallend op de vlakte en blijft mysterieus doen over zowel de toestand van Lance Stroll alsook een eventuele comeback van Vettel.

“Het is een beslissing die we de komende dagen zullen nemen,” aldus Aston Martin-teambaas Mike Krack. “We zitten met een situatie die niet voor de volle 100 procent duidelijk is. Het team moet haar huiswerk doen.”

“Je doet je huiswerk en je hebt ook één van je reserverijders die beschikbaar is om in te vallen, om hem voor te bereiden mocht het nodig zijn om in te vallen.”

Krack bevestigde wel dat het nog steeds ‘Plan A’ is om Lance Stroll te laten racen in Bahrein, al zijn er steeds meer signalen dat de kans daarop kleiner wordt.

“We willen Lance terug in de wagen hebben maar we moeten zien wat hij zegt en wat de dokters zeggen,” vertelde Krack op zaterdag. “Wat plan B betreft moeten wij een beslissing nemen. We hebben verschillende Plan B’s, we moeten beslissen welk Plan B we gaan volgen als Plan A niet lukt.”

Wat de geruchten over een mogelijke invalbeurt door Sebastian Vettel betreft, die tot eind vorig jaar voor Aston Martin reed, houdt Mike Krack zich enigszins op de vlakte.

“Vettel had een zeer duidelijk plan in gedachten voor na zijn afscheid,” aldus Krack. “Ik denk dat het iets is dat je moet respecteren. Laat ons zien hoe het verder gaat.”

Krack werd vervolgens gevraagd of Vettel enige interesse had getoond in een éénmalige comeback , maar de Aston Martin-teambaas ontwijkt een antwoord op die vraag: “Dat ga ik niet aan jullie vertellen.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print