Barrichello heeft opnieuw kritiek op Schumacher

Michael Schumacher en Barrichello het zullen nooit de beste vrienden worden. De Braziliaan heeft nu opnieuw felle kritiek op Schumacher omdat die hem gehinderd zou hebben tijdens Q2.
Schumacher verontschuldigde zich meteen na de sessie bij Barrichello maar de Braziliaan was nog steeds erg gefrustreerd door het incident.

“Ik wil het niet persoonlijk laten worden,” zei Barrichello tegen de Britse zender BBC. “We hadden in het verleden problemen en we hebben nog problemen gehad zoals bijvoorbeeld in Hongarije.”

De Braziliaan wil het niet persoonlijk laten overkomen maar verwijst direct naar ondermeer het incident waarbij Schumacher de Braziliaan bijna in de pitmuur reed in Hongarije. Barrichello is overduidelijk nog steeds gefrustreerd door zijn periode bij Ferrari en de verschillende incidenten die plaatsvonden.

“Ik ben een erg eenvoudige jongen die ook rustig is en kan relativeren. Het betekent dat ik veel respect heb voor zowel de tragere als snellere wagens. We maken allemaal fouten en verontschuldigen ons dan ook wanneer nodig.”

“Hij kwam zich op een flauwe manier excuseren dat het team hem niet verteld had dat ik achter hem zat. Ik reed echter een snelle ronde en je hebt uiteraard ook spiegels. Je kan niet voor alles op het team rekenen.”

Voor alle duidelijkheid, Barrichello kwalificeerde zich als tiende. En ja, dat is één plaatsje achter Michael Schumacher. Dat belooft ongetwijfeld vuurwerk te geven tijdens de race.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021