Beleef de GP van België als nooit tevoren: Fanvision

Wie F1journaal.be reeds langer volgt zal zich ongetwijfeld onze review van het Kangaroo TV systeem herinneren. Wel, er zijn enkele wijzigingen aan gebeurd.
Vorig jaar plaatsten we een uitgebreide review online van het Kangaroo TV systeem (klik hier en lees de review). Omdat er enkele wijzingen zijn lichten we deze graag even nader toe. We raden echter aan dat je eerst de review van vorig jaar leest.

Eerst en vooral zal je merken dat je Kangaroo TV niet meer tegenkomt. Voortaan gaat Kangaroo TV verder onder de nieuwe naam Fanvision, een naam die beter het ganse pakket dekt. Fans die verschillende soorten sport kunnen bekijken.

Fanvision heeft een update gedaan van haar systeem. Maar eerst beginnen we met het systeem voor de Formule 1 zoals je dat ook van vorig jaar misschien kent. In grote lijnen ziet het er hetzelfde uit, al zijn er misschien enkele functies licht gewijzigd of bijgekomen.

Een van de belangrijkste veranderingen misschien wel is de prijs die je voor het huren van het systeem betaalt. Het was tijdens onze review één van de grote minpunten. Met een prijs van 75 euro voor een gans weekend was het niet meteen erg toegangkelijk voor het grote publiek. Wel, daarin is verandering gekomen want nu kan je jouw Fanvision voor het weekend van de GP van België reserveren voor ‘slechts’ 55 euro. (klik hier om online een Fanvision systeem te reserveren).

Daarnaast was één van de minpunten volgens ons ook het feit dat je het systeem niet kon kopen. Wel, daarin is verandering gekomen want vanaf dit jaar kan je jouw eigen Fanvision systeem kopen. Dit kan momenteel voor de uitzonderlijke prijs van 250 euro, normaal gesproken bedraagt de prijs immers 350 euro. In de vermelde prijs zit meteen ook een activatie voor alle races van dit seizoen. Bezoek je meerdere races, dan kan je ze meteen allemaal volgen. Voor komende seizoenen is een apparte activatie noodzakelijk.

Belangrijk is ook dat het Fanvision systeem dat je kan kopen een zogenaamde derde generatie is die een andere layout heeft, extra features bevat, een groter scherm, enz. (Klik hier voor meer info over de Fanvision G3).

Fanvision is dan ook een echte meerwaarde voor de beleving van een F1-raceweekend, zeker op een circuit zoals dat van Spa-Francorchamps. Bovendien loopt er momenteel een wedstrijd. Iedereen die een Fanvision systeem huurt tijdens de GP van België maakt immers kans op het winnen van een meet and greet met Nick Heidfeld.

meer informatie: http://www.fanvision.com/f1.

image
a:1:{s:9:”file_name”;s:19:”fanvision_klein.jpg”;}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print