Binnenkort racezitje voor Hülkenberg bij Williams?

Nico Hülkenberg, misschien heb je al over hem gelezen, of misschien ook niet. De jonge Duitser is momenteel testrijder bij Williams en de favoriet om de Formule 3 Euroseries te winnen. Wat echter belangrijker is, is dat hij volgens Willi Weber binnenkort een racezitje bij Williams zal hebben.

Willi Weber is de manager van Hülkenberg en hoopt uiteraard om na Michael Schumacher om opnieuw een Duits goudhaantje onder zijn vleugels te hebben. Volgens Weber zal Hülkenberg in 2010een racezitje bij Williams hebben en hij heeft daarvoor al een mooi schema uitgedokterd.

Dit jaar zal Hulkenberg de Euroseries winnen, om vervolgens in 2009 in de GP2 aan de start te verschijnen en daar iedereen van zijn kunnen te overtuigen. In 2010 moet het jonge Duitse talent dan vervolgens een racezitje bij Williams krijgen. Het lijkt allemaal erg simpel, al zal er uiteraard nog heel wat water naar de zee vloeien alvorens Hülkenberg dat zitje ook daadwerkelijk in handen heeft.

"Nico heeft in zijn overeenkomst met Williams staan dat hij na twee jaar een zitje in de Formule 1 krijgt, al zullen daarvoor ook de nodige prestaties moeten geleverd worden. Ik ga er echter van uit dat dit ook het geval zal zijn," lichtte Willi Weber zijn uitspraak nader toe tijdens de startmanche van de Formule 3 Euroseries in Hockenheim.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print