BREAKING NEWS: Daniel Ricciardo officieel bevestigd als derde rijder bij het Red Bull F1 team

Red Bull F1 team
Red Bull F1 team

Het Red Bull F1 team heeft officieel bevestigd wat er al enkele dagen zat aan te komen: Daniel Ricciardo keer terug naar de renstal en dit als derde rijder.

Voorafgaand aan de GP van Abu Dhabi leek Helmut Marko zijn mond te hebben voorbijgepraat door te insinueren dat Daniel Ricciardo zou terugkeren naar Red Bull Racing. Uiteindelijk volgde het bericht dat nog niets officieel was en dat er nog geen handtekening was gezet. Dat is ondertussen dus wel het geval.

“Mijn glimlach zegt alles, ik kijk er echt enorm naar uit om opnieuw terug te keren naar Red Bull Racing en dat als derde rijder in 2023,” aldus Ricciardo. “Ik heb al zoveel mooie herinneringen aan mijn tijd daar maar de warme ontvangst van Christian, Dr. Marko en het volledige team betekent enorm veel voor mij.”

“Voor mij persoonlijk is dit een kans om een bijdrage te leveren aan het beste team in de Formule 1. Dit is enorm aantrekkelijk en biedt mij ook de kans om opnieuw de batterijen op te laden en me opnieuw te focussen. Ik kan niet wachten om bij het team te zijn en hen te ondersteunen met simulatorwerk, testsessies en commerciële activiteiten. Let’s go!”