Brundle: “Rijders verdienen bestraft te worden”

BBC-commentator Martin Brundle is van mening dat Sebastian Vettel, Lewis Hamilton en Jenson Button een bestraffing verdienden tijdens de Grote Prijs van China.
Voormalig F1-rijder en huidig BBC-commentator Martin Brundle is het niet eens met het verloop van de Grote Prijs van China. Zowel Jenson Button als Lewis Hamilton en Sebastian Vettel betekenden namelijk even een gevaar voor hun omstaanders door zich niet aan het reglement te houden. Volgens Martin Brundle heeft het trio veel geluk gehad en waren de incidenten inderdaad gevaarlijk. Een bestraffing had dus best gemogen.

“Vettel en Hamilton hebben een berisping gekregen van de stewards. Wat houdt dat nu in? Er staat immers geen beperking op het aantal berispingen. Ze mogen van geluk spreken want ik had mezelf als steward aanbevolen. Het genomen besluit is in mijn ogen een gevaarlijk precedent. Als ik steward was geweest, dan had ik Button, Hamilton en Vettel bestraft. Als voormalig rijder van McLaren zou ik niet bepaald populair zijn overgekomen maar een functie als steward is dan ook geen populariteitswedstrijd”, aldus Martin Brundle.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}