Carlos Sainz over contractbesprekingen: “Ik ben gelukkig bij Ferrari”

Ferrari
Ferrari

Carlos Sainz heeft nog een overeenkomst met Ferrari tot het einde van volgend seizoen en hij staat naar eigen zeggen niet weigerachtig tegenover een verlengd verblijf bij de Scuderia.

De naam van Carlos Sainz wordt al een tijdje genoemd bij Audi, dat in 2026 aan de start van het Formule 1-seizoen zal staan. Vanaf 2021 is hij aan de slag bij Ferrari, waar hij tot nu toe twee raceoverwinningen wist te behalen maar waar hij nooit echt in staat was om te vechten om de wereldtitel.

Toch laat de Spanjaard weten gelukkig te zijn bij Ferrari en hij geeft aan dat hij een verlengd verblijf in Maranello wel ziet zitten.

“Waar ik nu ben, voel ik me op mijn gemak”, vertelde Sainz aan de verzamelde media. “Ik ben gelukkig bij Ferrari. Ik heb vertrouwen in het team. Ik zie positieve stappen in de goede richting. Ik zie een toegewijd team dat in de goede richting werkt.”

“Ik heb altijd gezegd dat ik hier gelukkig ben en dat de winter een goed moment zou zijn om rond de tafel te gaan zitten en te kijken of we tot een overeenkomst voor de toekomst kunnen komen.”

“Als zij blij zijn met mij en ik blij ben met hen, moet dat niet al te veel problemen opleveren. Hopelijk gebeurt het deze winter. En zo niet, dan zal het langer duren. Maar we zullen zien.”

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023