Christian Horner: “Ik ben verrast door de commentaren van Mercedes”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Red Bull-teambaas Christian Horner heeft gereageerd op de uithaal van Mercedes richting zijn team en dat ze doelbewust Lewis Hamilton zijn reputatie en naam onderuit willen hebben halen.

Nadat Red Bull niet succesvol was met het aanvechten van de volgens hen te lichte straf voor Lewis Hamilton kwam Mercedes met een statement waarin het uithaalde naar Red Bull. Volgens Mercedes zou het senior management van Red Bull Racing doelbewust de goede naam van Lewis Hamilton aangevallen hebben en proberen slecht maken.

Christian Horner reageerde in Hongarije op de uithaal van Mercedes door te stellen dat hij ‘verrast’ was door wat ze beweren.

“Ik vind het statement van Mercedes wat vijandig,” aldus Horner. “Maar ik trek er me verder niet al te veel van aan.”

“Het draaide nooit rond een specifieke rijder. Het ging over de gebeurtenissen die plaatsvonden en de competitie tussen twee rijders. Het is niets individueel tegenover eender welke rijder.”

“Indien het een andere rijder zou geweest zijn dan zou de reactie identiek hetzelfde geweest zijn.”

“Ik was een beetje verrast door de commentaren van Mercedes maar we hebben de dingen achter ons gelaten en we focussen ons nu op de baan en proberen verder te bouwen op basis van het momentum dat we gecreëerd hadden na de sprintrace in Silverstone.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print