Christian Horner: “Wat Red Bull nu presteert overtreft mijn stoutste verwachtingen”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Iets voorbij halverwege het seizoen staan Max Verstappen en Red Bull comfortabel aan de leiding van beide kampioenschappen. Na het fel bevochten kampioenschap van eind vorig jaar had zelfs Christian Horner nooit durven dromen van zo’n succes tot dusver dit seizoen.

“Kijk, als je me vorig jaar zou verteld hebben dat we met de grootste reglementswijziging in 40 jaar, en alles wat we voor het kampioenschap van vorig jaar deden, hier na de GP van Frankrijk met acht overwinningen, twee overwinningen tijdens sprintraces, met een grote voorsprong aan de leiding van beide kampioenschappen zouden staan, dat zou mijn stoutste verwachtingen echt wel overtreffen,” vertelde Christian Horner na de overwinning van Verstappen in Frankrijk.

“Ik denk dat het ook toont wat voor toewijding er is en hoe hard er achter de schermen en in de fabriek gewerkt wordt.”

“We zien dat ook Ferrari dit seizoen zeer competitief is. We zien andere teams, zoals Mercedes dat aan momentum wint, maar we waren waarschijnlijk het laatste team dat zich wat de ontwikkeling betreft volledig op de nieuwe wagen is gaan focussen. Het werk dat is verricht was fenomenaal.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print