Combineer je hondenmand en hondenvoerbak met het interieur van je huis

Een hond in huis halen is vaak een grote stap. Dit komt doordat je met het hebben van een hond veel verantwoordelijkheid draagt. Je hond moet namelijk naar buiten om zijn behoefte doen en thuis een eigen plek hebben waar die lekker kan slapen en spelen. Deze plek in huis hoeft echter niet in honden thema’s ingericht te worden maar kan ook in het interieur van je huis gestyled worden. In dit artikel bespreken we een aantal interieurstijlen die matchen met een hondenmand of hondenvoerbak!

De hondenmand matchen met het interieur

Er zijn veel soorten hondenmanden op de markt, van ergonomische hondenmanden tot hondenmanden die bij het interieur passen. Niet elke hondenmand past bij elk interieur en zeker niet voor alle interieuren is er een hondenmand te koop. Maar als je een hondenmand kopen gaat is het vooral belangrijk dat jij deze leuk vind. Je hond slaapt namelijk toch overal en nergens.

Voor het industriële interieur zijn er bijvoorbeeld verschillende soorten hondenmanden die goed bij het interieur passen. Een populaire hondenmand tegenwoordig voor dit interieur is bijvoorbeeld het olievat. Het olievat is voor deze hondenmand door de helft verticaal door de helft gesneden of er is een grote opening gemaakt op basis van hoe groot de hond is. De rand van het olievat is echter te scherp om diervriendelijk te zijn. Om dit probleem tegen te gaan wordt de rand van het olievat afgerond met rubber, zodat er geen problemen kunnen ontstaan. Verder worden er ook voetjes onder het olievat gezet. Hierdoor rolt het niet heen en weer. Een olievat als hondenmand is een van de mooiste hondenmanden voor een industrieel interieur. Dit komt doordat het zowel bij het interieur past als een leuke plek is voor de hond om zich terug te trekken.

Hondenvoerbak matchen met je interieur

Ook een hondenvoerbak kan gematcht worden met het interieur. Hiervoor is er ook een mooi voorbeeld voor van het industriële interieur. Namelijk een voerbak van hout waar er metalen bakken ingezet kunnen worden. Deze voerbak staat op metalen poten. Daarmee zorgt deze voerbak ervoor dat het industriële interieur ook terug komt.

Een andere mooie voerbak die bij het interieur past is een terracotta hondenvoerbak in een interieur dat voornamelijk met natuurlijke tinten en planten werkt. Het terracotta materiaal van de voerbak komt dan overeen met de plantenpotten die gebruikt worden in het interieur.

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022