Max Verstappen: “Miami wordt een knotsgek raceweekend!”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Wereldkampioen Max Verstappen kijkt er naar uit om komend weekend voor de allereerste keer in Miami te gaan racen. Verstappen verwacht zich aan een opwindend en knotsgek raceweekend.

“Ik denk dat dit weekend te gek wordt! Ik kijk ernaar uit om in Miami te racen,” blikt Verstappen vooruit naar komend raceweekend. “Ik heb het circuit op de simulator gereden en we hebben zoveel mogelijk geoefend en ons voorbereid, zonder de baan in het echt te hebben kunnen bezoeken.”

Verstappen is ook enthousiast dat de Formule 1 in Amerika steeds populairder wordt. Het is voor de sport dan ook belangrijk dat er op meer plaatsen wordt geracet.

“Ik vind het gaaf om in Austin te racen, dus het is mooi dat we dit jaar ook naar een andere staat gaan om te racen. Het is super om te zien dat de Formule 1 flink groeit in de Verenigde Staten,” zo valt te lezen op Verstappen zijn officiële website.

“Formule 1 en de teams werken er hard aan om de sport in de VS te promoten en we hebben daar steeds meer races, dus stap voor stap wordt het populairder. Ik denk ook dat het helpt nu de auto’s elkaar makkelijker volgen en inhalen en meer teams strijden om overwinningen. Ik denk dat dat het belangrijkste is voor de fans.”

“Ik hoop dat het een spannend weekend wordt. Miami is een hele gave stad en ik vind het een hele interessante locatie om een ​​Grand Prix te houden. Ik denk dat niet alleen de coureurs enthousiast zijn, maar ook de fans.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner