Crashte Sergio Perez opzettelijk in Monaco om Max Verstappen te dwarsbomen?

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Gisteren wou Max Verstappen aan het einde van de GP van Brazilië teamgenoot Sergio Perez niet voorbij laten gaan. Verstappen zou daarmee Perez willen ’terugpakken’ hebben voor iets dat eerder dit seizoen is gebeurd.

Meteen na het niet gehoorzamen aan de teamorders door Max Verstappen ontstonden speculaties dat Verstappen daarmee Perez wou ’terugpakken’ voor iets dat eerder dit seizoen gebeurde.

Sergio Perez zou tijdens de kwalificatie voor de GP van Monaco opzettelijke gecrasht zijn zodat hij voor Max Verstappen op de startgrid stond. Destijds zag de crash er al vreemd uit en Perez zou binnenskamers tegenover onder andere Christian Horner bekend hebben dat de crash inderdaad opzettelijk was.

Des te opmerkelijker is dat de crash plaatsvond terwijl Perez zijn contract aan het begin van het raceweekend verlengd was, iets dat pas na Perez zijn overwinning in Monaco officieel bekendgemaakt werd. De Nederlandse F1-journalist Erik van Haren zou het gerucht bevestigd hebben, aan jullie om een oordeel te vellen …

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022