Daniel Ricciardo: “Het was een privilege om voor McLaren te racen”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

Eind dit seizoen verlaat Daniel Ricciardo een jaar vroeger dan gepland het McLaren F1 team. Zijn contract dat tot eind 2023 liep wordt immers in onderling overleg vroegtijdig beëindigd.

“Het was een privilege om de voorbije twee seizoenen deel uit te maken van de McLaren Racing familie maar na enkele maanden gesprekken te hebben gevoerd met Zak en Andreas hebben we besloten om in onderling overleg aan het einde van het seizoen mijn contract vroegtijdig te beëindigen,” vertelt Ricciardo in een reactie op de aankondiging van de vroegtijdige verbreking van zijn contract.

“Ik zal mijn toekomstplannen binnenkort bekendmaking. Los van wat die plannen zijn, ik heb geen twijfel en ben trots op de inspanningen en het werk dat ik voor McLaren heb verricht, in het bijzonder mijn overwinning voor McLaren in Monza vorig jaar.”

“Ik heb ervan genoten om met iedereen bij McLaren samen te werken, zowel op het circuit als in de fabriek in Woking en zal tijdens de resterende races dit seizoen alles blijven geven en van die laatste races bij McLaren genieten.”

“Ik ben nooit zo gemotiveerd geweest om deel uit te maken van een sport waarvan ik zoveel hou en ik kijk uit naar wat er komt.”

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen