“Fernando Alonso gaat niet voor het geld naar Aston Martin”

Alpine F1 team
Alpine F1 team

Damon Hill stelt zich vragen bij de keuze van Fernando Alonso om volgend jaar voor Aston Martin te rijden. Volgens Hill was geld zeker niet de drijfveer van Alonso maar hij verwacht ook niet dat het tussen Alonso en Lawrence Stroll goed zal functioneren.

“Ik ben zeer verrast dat hij naar Aston Martin gaat,” aldus Hill tijdens de laatste ‘F1 Nation podcast’. “Uiteraard kwam er een racezitje vrij toen Sebastian zijn vertrek aankondigde.”

“Maar als je ziet wat voor iemand Fernando Alonso is, wat voor iemand Lawrence Stroll is, de ambities die het team heeft. Ik zie het gewoonweg niet werken.”

Damon Hill vindt de keuze van Alonso voor het Aston Martin F1 team op het eerste zicht merkwaardig. Het ziet er immers niet meteen naar uit dat Alonso met Aston Martin voor overwinningen zal kunnen strijden.

“Laat ons eerlijk zijn, Fernando gaat op een bepaald moment de F1 vaarwel zeggen dus de kans is groot dat dit zijn laatste team wordt.”

“Je wil dan niet bij een team rijden dat problemen ondervindt en frustraties hebben dus ofwel is hij ervan overtuigd dat er een serieuze ommekeer zal plaatsvinden.”

“Het geld zal het niet zijn. Ik geloof niet dat hij het gewoon voor het geld doet.”

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner bol3daagse 2022bol3daagse 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner bol3daagse 2022bol3daagse 2022