Daniel Ricciardo: “Mogelijk blijf ik tot het einde van mijn carrière bij McLaren”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

De Australiër Daniel Ricciardo heeft moed geput uit zijn overwinning tijdens de Italiaanse GP. Ricciardo kende een moeilijk eerste seizoen bij McLaren maar hij verwacht nu zelfs dat hij mogelijk zijn F1-carrière bij McLaren zal afsluiten.

Na zijn overstap van Renault naar McLaren moest Ricciardo duidelijk onderdoen voor teamgenoot Lando Norris. Toch was het Ricciardo die in Monza met McLaren wist te zegevieren. Die overwinning heeft er bij Ricciardo voor gezorgd dat hij ervan overtuigd is dat hij niet naar andere teams moet kijken, ook al komt het einde van zijn F1-carrière steeds dichterbij.

“De reden dat ik niet erover nadenk om in de toekomst naar een ander team te gaan is omdat ik tijdens het moeilijkste jaar uit mijn carrière een overwinning wist te behalen,” aldus Ricciardo tegenover ‘Auto Motor und Sport’.

“Mijn gedachte is dan, als ik tijdens een jaar zoals dat kan winnen, wat zegt dat over mijn toekomst?’ Ik kan zeggen dat ik opgewonden ben en dat ik bij McLaren wil zijn, mogelijk tot het einde van mijn carrière.”

Profiteer tijdens CYBER WEEKEND van unieke aanbiedingen: OP=OP!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Black Friday 2022Black Friday 2022