Daniil Kvyat: “Dit was de beste kwalificatie uit mijn leven!”

Kvyat was laaiend enthousiast met zijn kwalificatie op de zevende plaats in Abu Dhabi. De Rus spreekt zelfs van zijn beste kwalificatierondje ooit.


“Ik denk dat dit waarschijnlijk het beste kwalificatierondje uit mijn leven was!” aldus een erg enthousiaste en blije Danill Kvyat.

“Ik ben zeer blij vandaag, het voelt geweldig om hier in Abu Dhabi op een erg lang circuit met zoveel bochten alles voor elkaar te krijgen in één rondje.”

Volgens Kvyat hadden ze bij AlphaTauri verwacht dat ze op het Yas Marina Circuit competitief konden zijn, maar je moet het uiteraard nog steeds zien te verwezenlijken.

“We wisten dat we hier competitief konden zijn maar het was moeilijk om de banden dit weekend te begrijpen. Ik denk dat we op tijd voor de kwalificatie alles goed begrepen en voor elkaar kregen, ik zal nog een uur ofzo genieten.”

“Vervolgens zal mijn focus naar de race van morgen verschuiven. Om van op de zevende plaats te vertrekken geeft ons een goede basis voor de race en hopelijk kunnen we morgen een goed resultaat neerzetten.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022