David Coulthard ruilt Belgische echtgenote in voor 27-jarig Zweeds model

Sigrid Silversand - Instagram
Sigrid Silversand - Instagram

Volgens berichten in de Britse media zouden David Coulthard en zijn Belgische echtgenote Karen Minier uit elkaar zijn. De 50-jarige Coulthard zou de liefde gevonden hebben bij een 27-jarig Zweeds model.

David Coulthard en Karen Minier ontmoetten elkaar tijdens de GP van België 2005 op het circuit van Spa-Francorchamps. Minier was toen pitreporter voor het Franse TF1. Het leek een begin van een sprookje waarbij Coulthard in 2008 papa werd van een zoon Dayton.

Vijf jaar later trouwden Minier en Coulthard maar erg enthousiast leek Coulthard niet te zijn. De toen 35-jarige Schot liet na zijn huwelijk immers verstaan dat hij getrouwd was omdat ze samen een zoon hadden. Coulthard liet ook weten dat het “niet bepaald de beste dag uit zijn leven was”.

De laatste keer dat de ondertussen 50-jarige Coulthard en Minier (48) publiekelijk samen werden gezien was tijdens het tennistoernooi van Wimbledon in 2019. Volgens het britse ‘The Daily Mail’ zouden Coulthard en Minier ondertussen al meer dan een jaar uit elkaar zijn.

David Coulthard zou al kussend gespot zijn geweest met Sigrid Silversand, een 27-jarig Zweeds model. Daarmee zou Coulthard zijn vroegere reputatie van playboy opnieuw alle eer aan doen. Coulthard heeft ondertussen Silversand ook al voorgesteld hebben aan zijn zoontje, familie en intimi.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022