“Dubbeldekker diffusers zijn legaal”

Het Hof van Beroep van de FIA heeft de dubbeldekker diffusers van Brawn GP, Toyota en Williams legaal verklaard, zo komt er een einde aan een wekenlange discussie.
Die discussie begon al voor het nieuwe seizoen. Andere teams hadden hun bedenkingen over de legaliteit van de diffusers van de drie teams. De stewards van de Grote Prijs van Australië keurden de wagens echter allemaal goed, waarop Ferrari, BMW, Renault en Red Bull besloten in beroep te gaan. De vier teams vangen dus bot want de FIA verklaarde de dubbeldekker diffusers legaal.

“Het Internationaal Hof van Beroep van de FIA heeft besloten om het beroep tegen de beslissing van de stewards om de wagens 16 tot 24 goed te keuren vanaf de Grote Prijs van Australië 2009 af te wijzen, af te wijzen. Na het aanhoren van de argumenten en het bekijken van de bewijzen, concludeerde het Hof dat de Stewards gelijk hadden door te stellen dat de wagens aan de reglementen voldoen.”

Het is nu wachten tot de andere teams ook met soortgelijke diffuser komen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
Het Hof van Beroep van de FIA heeft de diffusers van Brawn GP, Toyota en Williams legaal verklaard.

Het beroep dat werd ingesteld door Ferrari, Renault, BMW en Red Bull tegen de beslissing van de stewards om de wagens legaal te verklaren werd na een lange discussie afgewezen

Op een slimme manier energie besparen? Klik hier!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner MDAMDA