F1-teams komen met opmerkelijk statement na onderzoek naar Toto Wolff en Susie Wolff: “We hebben geen klacht ingediend bij de FIA”

Susie Wolff - Instagram
Susie Wolff - Instagram

De negen concurrerende teams van Mercedes zijn met een opmerkelijk statement gekomen. Allemaal verklaren ze dat ze bij de FIA niet zijn gaan aankloppen om klacht in te dienen met betrekking tot de vermeende uitwisseling van vertrouwelijke informatie tussen Toto Wolff en Susie Wolff.

Nadat geruchten de ronde deden dat Toto Wolff en Susie Wolff vertrouwelijke informatie aan elkaar zouden doorgespeeld hebben kwam de FIA met een statement. Daarin stelde de FIA dat het een onderzoek zou voeren maar de grote vraag was of één van de concurrerende teams mee aan de basis lag van het onderzoek.

Susie Wolff, de echtgenote van Toto Wolff, reageerde zelf al furieus op de beschuldigingen maar zijzelf en Toto Wolff krijgen nu steun van de andere F1-teams. Die plaatsten allemaal ongeveer op hetzelfde moment een bericht online waarin ze lieten weten dat ze geen klacht hadden ingediend hebben en dat ze Susie Wolff steunen als directeur van de F1 Academy.