Felipe Massa: “Ik ga Alonso de komende races niet meer helpen”

De Braziliaan kreeg vorige week te horen dat hij op zoek moet naar een ander team. Het doet Massa dan ook besluiten dat hij Fernando Alonso gedurende de rest van het seizoen niet meer zal helpen …
image
Massa kan dan ook elk goed resultaat gebruiken om zich in de kijker te rijden. De komende races wil hij dan ook voluit zijn eigen kans gaan, al moeten we ons ook de vraag stellen of hij dit seizoen en het voorbije seizoen echt minder presteerde omdat hij gunstjes aan Alonso gaf.

En die conclusie is, op enkele kleine uitzonderingen na, neen. De Braziliaan reed meestal sowieso in de schaduw van Alonso. Zowel tijdens de races als de kwalificaties was de Spanjaard meestal een stuk sneller dan Felipe Massa. Zeggen dat je Alonso niet meer gaat helpen is dan ook eigenlijk zo goed als niets zeggen, wetende dat je reeds gans het seizoen minder goed weet te presteren dan je teamgenoot.

“Nee, ik doe het niet meer. Nu ga ik echt mijn eigen kans gaan en aanvallen,” zei Massa tegenover ‘O Globo’.

Felipe Massa onderhandelt momenteel naar verluidt met Lotus en ook met het team van McLaren zou de Braziliaan gesproken hebben.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}