FIA en F1 bespreken in Bahrein het onderzoek naar Christian Horner: Wat wordt hun reactie?

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Het raceweekend in Bahrein wordt overschaduwd door de berichtgeving rond Christian Horner. FIA-baas Mohammed Ben Sulayem en F1-baas Stefano Domenicali komen in Bahrein samen om de situatie te bespreken.

De Formule 1 en de FIA hadden zich ongetwijfeld een ander begin van het nieuw F1-seizoen voorgesteld. De voorbije dagen werd het F1-nieuws immers gedomineerd door de berichtgeving rond het onderzoek naar vermeend ‘grensoverschrijdend gedrag’ van Red Bull-teambaas Christian Horner.

Na een intern onderzoek besloot een onafhankelijk advocaat van Red Bull dat Christian Horner ‘vrijgesproken’ werd en dat Horner dus aanblijft als teambaas. Minder dan 24u na die bekendmaking volgde echter opnieuw commotie want er werd heel wat screenschots en foto’s naar de F1, de FIA, heel wat F1-figuren en de media gelekt. Die berichten en foto’s zouden conversaties bevatten die hebben plaatsgevonden tussen Christian Horner en de vrouw die hem de beschuldigingen ten laste legde.

Christian Horner liet zowel tijdens het onderzoek als na het opduiken van de gelekte beelden verstaan dat hij onschuldig is. Ook F1-baas Stefano Domenicali en FIA-baas Mohammed Ben Sulayem behoorden tot de meer dan 150 ontvangers van de bewuste e-mail. In Bahrein komen ze samen om te bespreken hoe het nu verder moet.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print