Film over het leven van Ayrton Senna in de maak

Deze maand zal men beginnen aan een nieuwe documentaire over wijlen Ayrton Senna da Silva. Senna was actief in de F1 van 1984 tot en met 1994. In 1994 kwam de Braziliaanse rijder om het leven en dat betekende het einde van een levende legende.
Working Title Films zal dus van start gaan met de productie van een documentaire waarin alles zeer duidelijk zal worden in beeld gebracht. De mensen die Senna destijds achter moest laten zullen aan deze film meewerken door enkele nooit eerder vertoonde beelden ter beschikking te stellen. Uiteraard zal ook deze keer een deel van de opbrengst naar een stichting gaan die zich vooral weet bezig te houden met arme kinderen. Ayrton Senna had altijd al een hart voor kinderen en daarom werd een groot deel van zijn opbrengsten tot nu toe al altijd aan arme kinderen geschonken.

Asif Kapadia zal de film gaan regisseren die door Manish Pandey werd geschreven. Verder zullen James Gay-Rees, Tim Bevan en Eric Fellner zich met de productie moeten bezighouden. Vijftien jaar geleden kwam Senna dus om het leven en het ziet er dus nog steeds naar uit dat de beste rijder allertijden uit Brazilie nog lang niet vergeten is.

Hopelijk kan zijn neefje Bruno Senna er weer voor zorgen dat de naam Senna op een bepaalde dag weer bovenaan in het klassement zal terug te vinden zijn. Bruno Senna zal de documentaire vast en zeker in zijn collectie willen maar als hij er ook een voorbeeld aan zal gaan nemen is nog lang niet zeker.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023