Ron Dennis blijft in McLaren geloven

Hij mag dan wel een stapje terug hebben gezet maar zijn kennis over de sport zal toch nog steeds van groot belang zijn. Ron Dennis hoopt nog steeds op goede resultaten van McLaren en dat zou ook moeilijk anders kunnen want het is zowat zijn levenswerk.
Het beste resultaat dit seizoen was slechts een vierde plaats voor Lewis Hamilton maar dan zien we wel een stijgende lijn ten opzichte van de races die hieraan vooraf gingen. Geen wonderen voor McLaren maar wel beterschap in zicht.

“Om te beginnen wil ik nogmaals zeggen dat Lewis een geweldig rijder is en dat zal volgens mij nooit anders worden. Hij heeft goed materiaal nodig om races te kunnen winnen en dat is waar iedereen binnen het team voor wil zorgen. Ik volg de sport nu vanop afstand en merk vooral dat men het gat aan het dichten is. McLaren blijft nooit lang achter op de rest en ik heb echt vertrouwen in de mensen die op dit ogenblik actief zijn bij McLaren”, zo vertelde Ron Dennis.

Ron Dennis maakte deel uit van McLaren sedert 1980 en zal zich vanaf nu met enkele andere projecten gaan bezighouden. Toch kan hij niet ontkennen dat Brawn GP een enorme stap verder staat dan zowat alle andere wagens op de grid. Vooral de diffusers zouden hebben bijgedragen tot de voorsprong in het klassement maar ook dat blijkt volgens Dennis geen ramp te zijn. Bij McLaren heeft men ervaringen uit het verleden die aantonen dat alles nog mogelijk is.

“Alles is mogelijk in de F1 en het seizoen is nog lang niet halverwege. Ik kan niet ontkennen dat we achter de anderen staan op dit ogenblik maar dat is in het verleden ook al vaker het geval geweest. We moeten blijven werken en als we terug kunnen winnen zal alles terug zoals voorheen zijn. Van zodra we een overwinning behalen zullen we opnieuw bij de besten horen”, aldus Ron Dennis.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023