Foto’s: Mooi volk tijdens de GP van België

Tijdens de GP van België waren er heel wat bekende gezichten in de paddock. Red Bull nodigde alvast een heel pak nationaal en internationaal bekende gezichten uit.
De spanning in het klassement van de F1 neemt toe voor het team van Red Bull Racing. Webbe ren Vettel hopen het seizoen te kunnen afsluiten als eindoverwinnaar. Daarom ook dat heel wat “Bekende Vlamingen” – van Stan van Samang tot Tia Hellebaut – maar al te graag als gast van Red Bull een exclusieve blik achter de schermen kwamen nemen van het F1-circus in Francorchamps. Als kers op de taart kwam ook topatleet Tyson Gay zijn overwinning op de Memorial van Damme vieren in Spa.

Acteurs, atleten, muzikanten,… het was een mooi lijstje van genodigden bij Red Bull Racing. Waren van de partij: Louis Talpe, Anthony Kumpen, Stan van Samang, Tia Hellebaut & Wim Vandeven, Steven Defour, Zohra, Matthijs Scheepers, Logan Bailly, CJ Boland en Tyson Gay. Zij kregen een exclusieve tour van paddock en garageboxen en konden de kwalificaties meemaken vanop de eerste rij. Tyson Gay, die op de Memorial van Damme goud haalde op de 100m, had co-atlete Myers Marshavet meegebracht en amuseerde zich kostelijk op het circuit en in de botsauto’s achteraf. Ook Red Bull-teambaas Christian Horner leefde zich – na de behaalde polepositie van Mark Webber – uit op de botsauto’s.

Bekijk de foto’s: Mooi volk tijdens de GP van belgiëa:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print