Gaat Massa naar Toyota?

Felipe Massa begint meer en meer te vrezen voor zijn positie binnen Ferrari. Teamgenoot Kimi Räikkönen wordt in de laatste rechte lijn van het seizoen naar voor geschoven door Ferrari om het waterkansje voor de titel bij de rijders alsnog levendig te houden.

Tegelijkertijd duikt de naam van Fernando Alonso steeds meer op bij Ferrari. De Spanjaard wordt gelinkt aan ondermeer de Italiaanse renstal, maar ook aan zijn vorige werkgever Renault. Vervolgens wordt de naam van Massa dan weer gelinkt aan Toyota. Toyota zou immers het vangnet voor Massa kunnen zijn, indien de Braziliaan uit de boot valt bij Ferrari en vervangen wordt door Alonso.

Het geld is er alvast wel bij Toyota. De autoconstructeur zou maar al te graag eens willen doorbreken in de formule 1. Jaren van investeringen en grootse budgetten ten spijt, is dat er tot op heden nog steeds niet van gekomen. En ooit raakt het geduld bij de Japanners ook op.

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print