Hamilton kijkt uit naar duel met Schumacher

Wereldkampioen Lewis Hamilton is blij dat hij uiteindelijk dan toch tegen Michael Schumacher zal kunnen racen. De Duitse legende is voor vele jonge talenten het grote voorbeeld.

“Allereerst ben ik tevreden met de keuze voor Michael maar ik ben met mijn gedachten ook nog wel bij Felipe Massa. Zijn ongeval zorgde voor ongeruste gezichten in de paddock en vooral ook bij zijn familie. Michael wordt gezien als een legende en het is dan ook fantastisch om tegen hem te kunnen racen vanaf de GP van Valencia. De hele wereld zal deze GP live gaan volgen omwille van zijn comeback”.

“Hij zou zich nu volop aan het voorbereiden zijn en enkel dat op zich is al speciaal als het over hem gaat. Voor vele huidige rijders is het een eer die nog aan weinigen bestemd is om nog ooit F1 tegen hem te kunnen rijden. Het zal zeker niet makkelijk worden voor hem maar ik ben alvast blij met zijn beslissing om terug deel te nemen. Bovendien vind ik ook niet dat iemand op 40-jarige leeftijd al oud is”, zo vertelde Lewis Hamilton.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner