Honda is bereid te wachten op Alonso

Honda is bereid te wachten tot Alonso beslist waar z’n toekomst ligt. Honda-teambaas Ross Brawn liet eerder al weten dat hij op dit ogenblik Fernando Alonso als beste rijder op de grid beschouwt. De Spanjaard wist op het circuit van Spa-Francorchamps nog mooi vierde te eindigen met zijn Renault. Bij Honda is m’n al een hele tijd onder de indruk van Alonso en is men al bereid hem een zitje aan te bieden voor komend seizoen.

“Voor mij is Fernando momenteel de beste piloot. Er zijn drie heel goede rijders in de huidige F1 en dat zijn na Fernando nog Kimi en Lewis. Ik moet zeggen dat ik in Alonso alles zie wat nodig is en dat heeft hij reeds bewezen ook. Lewis is zeker evengoed maar komt tekort aan ervaring. Kimi zie ik als iemand die erg snel is maar weinig verbetering aan de wagen kan leveren. Wij zullen zeker wachten op de keuze van Fernando Alonso en indien die gunstig is zullen we hem een contract aanbieden”, aldus Ross Brawn.

Eerder meldden we u al dat insiders van mening zijn dat Alonso aan het wachten is op de keuze van BMW wat betreft Nick Heidfeld. Volgens andere berichten zou Ferrari al een overeenkomst hebben met de Spanjaard voor 2009 of 2010 afhankelijk van de toekomst van Kimi Raikkonen.

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022