“Hopelijk kan Mick Schumacher ooit races winnen in een F1-bolide van Williams!”

Haas F1 team
Haas F1 team

Jost Capito, de grote baas bij Williams, is overduidelijk een grote fan van Mick Schumacher. Capito hoopt zelfs dat Schumacher ooit met hen races zal winnen.

Mick Schumacher mag dan wel samen met teamgenoot Nikita Mazepin dit seizoen nog geen enkel wk-punt behaald hebben, de zoon van Michael Schumacher heeft in de F1-paddock duidelijk een erg goede indruk gemaakt.

Schumacher weet op bijna constante basis zijn teamgenoot te verslaan en heeft het Haas F1 team grotendeels rond hem doen draaien. Dat is ook veel insiders uit de Formule 1 niet ontgaan, waaronder dus Williams-baas Jost Capito.

“Ik moet zeggen dat Mick het geweldig doet,” aldus Capito tegenover het Duitse ‘RTL’. “Het is nog maar zijn eerste jaar in de Formule 1 maar de manier waarop hij de dingen gedaan heeft, hoe hij het in het team gedaan heeft en hoe hij het team achter zich heeft gekregen is geweldig.”

Volgens de Williams-baas heeft de zoon van Michael Schumacher overduidelijk bewezen dat hij zijn plaats in de Formule 1 verdient. Capito is duidelijke en grote fan van Mick Schumacher en hoopt stiekem zelfs dat hij ooit in een Williams F1-bolide races weet te winnen.

“Hij is een rijder om in de gaten te houden, hij is een leuke kerel en hij verdient het om een wagen te krijgen waarmee hij kan winnen,” aldus Capito.

“Ik heb er alle vertrouwen in dat dit zal gebeuren. Als dat een Williams is dan zou dat zelfs nog beter zijn!”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022