Horner: “Agressieve strategie heeft gewerkt”

Christian Horner heeft toegegeven dat Red Bull een agressieve strategie heeft gebruikt om de pole te behalen. Horner is er echter van overtuigd dat ook de racesnelheid van de Red Bull wagens competitief zal zijn.
Vettel veroverde zijn tweede pole in zijn nog korte F1-carrière, het was meteen ook de allereerste pole voor Red Bull Racing. Ook teamgenoot Mark Webber kwalificeerde zich meer dan behoorlijk. De Australiër werd immers derde, net achter Fernando Alonso.

“Sebastian en de wagen hebben reeds een gans weekend een goede snelheid. Ook Mark is tot nu toe steeds zeer snel geweest. We opteerden voor een agressieve strategie tijdens de kwalificatie. We gingen er voluit voor en het loonde,” aldus Christian Horner tegenover de BBC.

Horner gelooft volop in de kansen van zijn team voor de race maar beseft ook tegelijkertijd dat Brawn GP nog steeds zeer snel is en het een uitdaging zal zijn om hen te kloppen.

“Brawn GP is duidelijk nog zeer snel. We weten niet echt wat hun strategie is in vergelijking met die van ons,” voegde Horner eraan toe.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023