“Ik had kunnen winnen in Monaco”

Fernando Alonso is van mening dta hij de GP van Monaco had kunnen winnen, al weerhield pech op zaterdag de Spanjaard ervan om aanspraak te maken op de overwinning.
Alonso maakt een fout tijdens de derde oefensessie, crashte, en moest daardoor ook werkloos toekijken tijdens de kwalificatie. Het resultaat was dat de Spanjaard zijn race uit de pits moest starten en dat alle kansen op een podiumplaats, laat staan een overwinning weg waren.

De Spanjaard was tot de derde oefensessie echter de man in vorm in Monaco. Alonso had de eerste en tweede oefensessie gedomineerd en stond ook bovenaan de lijst toen hij crashte tijdens de derde oefensessie.

“Uiteindelijk mag ik erg tevreden zijn over mijn race op zondag. We wisten dat we in de punten wensten te finishen, maar alles zou daarvoor perfect moeten zijn: de wagen, de strategie, het inhalen en de banden. Dat was inderdaad ook het geval,” aldus Fernando Alonso.

“Ik hou echter gemengde gevoelens aan deze race over. We hebben overduidelijk te weinig punten behaald, maar langs de andere kant hadden we normaal wel kans gemaakt op de overwinning,” besluit Alonso.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}