Jenson Button: “Er is in Mexico iets veranderd bij Lewis Hamilton, hij is terug positief”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Ondanks een tweede plaats tijdens de GP van Mexico was Lewis Hamilton zeer tevreden en liet hij zich enthousiast en positief uit over het team en de vooruitgang die wordt geboekt. De attitude van Hamilton kwam voor Jenson Button als een verrassing.

Tijdens de kwalificatie op het Autodromo Hermanos Rodriguez moest Lewis Hamilton genoegen nemen met een zesde plaats maar een sterke start en goede strategie zorgden ervoor dat Hamilton uiteindelijk als tweede wist te finishen.

Het was een resultaat waarmee Hamilton zichtbaar tevreden mee was en ook enthousiast van werd. Volgens voormalig teamgenoot Jenson Button zorgde het resultaat in Mexico voor een attitudewijziging bij Hamilton.

“Het is geweldig om te zien dat Lewis zo enthousiast is,” vertelde Button als expert bij ‘Sky Sports F1’. “Hij kwam uit de wagen en sprong meteen naar zijn mecaniciens.”

“Vroeger zou een Lewis die tweede finishte teleurgesteld zijn. Nu ziet hij de vooruitgang, zeker na zijn diskwalificatie in Austin. Dit betekent erg veel voor hem.”

“Ook omdat hij zijn banden goed kon laten presteren tot het einde van de race. Wat George betreft, die heeft het veel moeilijker. Je teamgenoot is tweede en jij bent zesde, dat is moeilijk om te verwerken.”

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023