Krijgt Mercedes spijt van samenwerking met Schumacher?

Michael Schumacher weet op dit ogenblik niet veel meer te doen dan extra supporters aan te trekken binnen de sport. De vraag is nu enkel nog of Mercedes wel met de Duitser gedient zal blijven.
Michael Schumacher voelt de druk vast langs alle kanten op zijn schouders. Na twee races te hebben verreden bevindt hij zich slechts in de achtste positie wat betreft de tussenstand in het wereldkampioenschap. Mercedes heeft alvast een dure overeenkomst met de Duitser lopen en dat dan nog voor drie seizoenen.

Gedurende twee races mocht teamgenoot Nico Rosberg zich dan ook nog eens de betere noemen binnen de renstal. Rosberg rijdt alvast voor een smak minder geld. Volgens de Britse pers zal Schumacher mogelijk zijn eerste seizoen niet eens uitrijden voor Mercedes. Dat verklaart dan misschien ook meteen waarom men er Nick Heidfeld als derde rijder achter de hand hield.

Past Schumacher nog wel in de moderne Formule 1? Zijn comeback past wel alvast in de Formule 1 op zich want de sport plukt er duidelijk nu al de vruchten van. Het is wel zo dat er aan de supporters werd gevraagd om drie races geduld te hebben.

Eigenlijk moeten we hier een kleine vergelijking aan toevoegen. Wat als bijvoorbeeld Bruno Senna in de wagen van Schumacher zou gereden hebben? Bij deze denk ik alvast dat we Schumacher inderdaad nog één wedstrijd de tijd moeten geven.

In Italië is men alvast teleurgesteld over het feit dat Schumacher zijn comeback niet bij Ferrari maakte. Voor veel supporters is het bij Mercedes vooral de bedoeling ook bij te dragen aan de Duitse economie. Bijna alles is er namelijk Duits in 2010. Alle rijders, de motor en enkel Brawn is er zowat immigrant.

Beeld je maar eens in hoeveel geld je zou verdienen door Schumacher in je eigen zaak te stoppen. Winnen is dan helemaal niet eens nodig om op het vlak van cijfers succes te boeken!
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}