Laatste upgrade voor de MP4-24 in Singapore

McLaren zal tijdens de Grote Prijs van Singapore met een laatste upgrade voor haar MP4-24 voor de dag komen. De Britse renstal zal zich voortaan enkel nog met het ontwerp van de wagen voor 2010 bezighouden.

Bij McLaren heeft men tijdens de afgelopen wedstrijden duidelijk laten zien dat het, net als Ferrari, ook dit seizoen tot de toppers kan behoren. Indien Lewis Hamilton niet crashte op Monza konden we wel stellen dat McLaren de best off the rest was, en dus een van de toppers. Martin Whitmarsh hoopt alvast dat de laatste upgrade voor de MP4-24 opnieuw voor succes zal zorgen. Met nog vier races te gaan zal McLaren iets later dan de meeste andere aan haar wagen voor 2010 beginnen bouwen.

“We zullen ons weldra volledig op de wagen voor 2010 gaan concentreren en daarom komen we op Singapore met onze laatste upgrade voor de dag. We verwachten het op Singapore niet slecht te doen en eigenlijk was onze wagen op Monza ook al niet traag. In 2008 bevonden we ons in een beter positie maar we kijken echt uit naar de vier laatste races om toch nog succes te boeken”, aldus Martin Whitmarsh.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}