Lawrence Stroll gelooft in dubbel podium voor Aston Martin in Canada

Aston Martin F1 team
Aston Martin F1 team

Uitgerekend na de GP van Spanje, de minst goede race van het seizoen voor Aston Martin, doet Lawrence Stroll een opvallende uitspraak. Hij verwacht immers dat Aston Martin komend raceweekend in Canada een dubbele podiumplaats kan behalen.

Fernando Alonso en Lance Stroll weten wat hen te doen staat tijdens de thuisrace van die laatste: allebei op het podium finishen. Lawrence Stroll legt de lat hoog voor zijn twee rijders, en in het bijzonder zijn eigen zoon. Fernando Alonso slaagde er dit seizoen al vijf keer in om op het podium te finishen, Lance Stroll zijn beste resultaat tot dusver dit seizoen is een vierde plaats tijdens de GP van Australië.

Voor Fernando Alonso zat een podium tijdens zijn thuisrace in Spanje er niet in maar voor Lance Stroll volgt een kans op een podium tijdens zijn thuisrace in Canada. Alonso liet al verstaan dat hij verwacht om in Canada opnieuw een heel stuk competitiever voor de dag te komen. Ook Lawrence Stroll is duidelijk die mening toegedaan.

“Dat is duidelijk ons plan, met beide wagens op het podium finishen,” vertelde Lawrence Stroll tijdens een event van Aston Martin in New York. “Ik heb er zeer veel vertrouwen in. Ik geloof dat de wagen zeer sterk zal presteren op het circuit van Montreal, dat circuit past erg goed bij onze wagen.”

“Ik kijk er dan ook naar uit om naar huis terug te keren en een geweldige race te zien.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print