“Lewis Hamilton ergert zich aan Max Verstappen”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Volgens Dr. Helmut Marko vormt Max Verstappen een bron van ergernis voor Lewis Hamilton, zowel op sportief als financieel vlak.

De voorbije dagen doen er geruchten de ronde dat Lewis Hamilton in gesprek zou zijn met Ferrari. Hamilton zou naar verluidt steeds meer geïrriteerd raken door het feit dat Mercedes niet over een competitieve wagen beschikt. Daarnaast zou hij zich ook ergeren aan het feit dat Verstappen nu wereldkampioen is en hij zelf niet langer de grootverdiener in de Formule 1 is.

“Er zijn twee dingen waar Lewis Hamilton zich aan ergert,” vertelde Helmut Marko tegenover ‘F1 insider’. “Ten eerste is hij niet langer de wereldkampioen en hij zal moeite hebben om dat in de toekomst opnieuw te worden.”

“Hij weet dat er voor hem geen plaats bij Red Bull is. Of Ferrari op sportief vlak beter is dan Mercedes dat staat zeker niet vast.”

“Los van het sportief aspect is Lewis absoluut ook niet blij dat hij niet langer de best verdiende rijder in de Formule 1 is. Max Verstappen is dat nu. Met de hulp van Ferrari zou hij daar verandering in kunnen brengen.”