Lewis Hamilton: “Ik ben Ferrari-fan maar er is een reden waarom ik nooit voor Ferrari zal racen”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

In gesprek met het Italiaanse ‘Corriere della Sera’ laat Lewis Hamilton verstaan dat hij wel degelijk een fan van Ferrari is. Als Mercedes-rijder is zoiets een opmerkelijke verklaring maar tegelijkertijd laat Hamilton ook weten dat hij nooit voor Ferrari zal racen en dat hij daarvoor een bijzondere reden heeft.

Lewis Hamilton zijn F1-carrière zal altijd met Mercedes verbonden zijn. Toen hij bij McLaren debuteerde reed hij met een Mercedes-motor en nu rijdt hij al jarenlang voor het merk met de ster. Daar zal hij naar eigen zeggen ook zijn F1-carrière beëindigen, ook al is hij naar eigen zeggen fan van Ferrari en is het iedere F1-piloot zijn droom om ooit voor de Scuderia te racen.

In gesprek met ‘Corriere della Sera’ laat Hamilton weten fan te zijn van Ferrari en daardoor in de strijd tussen Charles Leclerc en Max Verstappen voor de Monegask supportert, al kan daar uiteraard ook nog een andere reden voor zijn …

Volgens Hamilton mag bijna iedere F1-piloot dan wel ervan dromen om ooit voor Ferrari te racen, hij heeft een goede reden waarom hij dat niet zal doen.

Hamilton wijst daarvoor naar een tattoo op zijn arm: “Loyalty”. Trouw aan Mercedes dus.

“Uiteraard zou het mooi zijn om tijdens mijn carrière voor Ferrari te racen, maar dingen gebeuren omwille van een reden. Mercedes is mijn familie. Ik zal altijd een Mercedes-rijder zijn, net als Stirling Moss.”

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022