Lewis Hamilton: “Verstappen lijkt erg makkelijk zijn titel te verlengen”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Volgens zevenvoudig F1-kampioen Lewis Hamilton is Max Verstappen op weg om zijn wereldtitel op erg makkelijke wijze te verlengen, dit in tegenstelling tot vorig jaar toen hij tot de laatste race in een intense strijd met Hamilton was verwikkeld.

Na de opgave van Charles Leclerc tijdens de GP van Frankrijk heeft Max Verstappen een voorsprong van maar liefst 63 punten op Charles Leclerc. Hamilton vindt het bijzonder jammer dat Leclerc crashte en volgens Hamilton is Verstappen waarschijnlijk op weg naar een erg makkelijke verlenging van zijn titel.

“Ik vind het erg jammer voor Charles, hij was erg goed bezig, net als Carlos,” vertelde Hamilton na afloop van de GP van Frankrijk. “Het is echter niet eenvoudig, die snelheid en performance hebben en het ook behouden.”

“Het is erg moeilijk en ik voel mee met het ganse team want ik weet hoe het voelt. Ze zijn echter een geweldig team en moeten het hoofd omhoog houden.”

“Het verschil in de wk-stand is enorm groot. Het lijkt dat Max op eenvoudige wijze op weg is naar een nieuwe wereldtitel.”

“Er kan echter nog steeds veel gebeuren, ik zou dan ook gewoon aanraden om te blijven pushen.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print