Lewis Hamilton vertelt de echte reden voor het afscheid van Angela Cullen

Angela Cullen - Instagram
Angela Cullen - Instagram

In Australië heeft Lewis Hamilton meer uitleg gegeven over zijn split met fysiotherapeut Angela Cullen. Hamilton deed dat nadat er de voorbije weken heel wat speculaties waren ontstaan over de reden van het uit elkaar gaan met Cullen.

Tijdens het raceweekend in Jeddah liet Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff verstaan dat Lewis Hamilton mogelijk de beslissing had genomen maar in Melbourne liet Hamilton weten dat Angela Cullen de beslissing had genomen omwille van de enorme veeleisende omgeving die de Formule 1 is.

“Het is een ongelooflijk uitdagende functie die je opneemt. Er wordt veel gereisd en je bent veel weg van je familie,” vertelde Hamilton in Melbourne tegenover ‘Sky Sports F1’. “Je groeit erg naar elkaar toe en wordt erg close. Wanneer je dineert, tijdens je weekends, wanneer je reist, meestal ben jij als rijder samen met de trainer of fysio en misschien iemand van je familie. Op dat vlak is het een erg intieme omgeving en je wordt erg goede vrienden.”

“Angela leeft nu haar eigen leven. Ze heeft veel geweldige ideeën die ze wil doen. We sturen elkaar zowat iedere dag.”

“We gaan nog steeds samen skydiven, we gaan altijd van elkaar leven deel blijven uitmaken. We blijven met elkaar verbonden!”

“Samen hebben we moeilijke momenten doorstaan maar ook erg mooie momenten beleefd. Ik ben dankbaar dat onze relatie zo goed is en ik denk dat we in deze sport één van de langste relaties hadden, ik ben erg dankbaar en ik hou enorm van haar.”