Massa: “Het was alsof ik in een ander lichaam zat”

Eerder al wisten we jullie te vertellen dat Felipe Massa perfect aan het herstellen is van zijn schedelbreuk. De Braziliaanse rijder vertelde onlangs zelf nog dat hij ondanks zijn ongeval niet kan wachten om terug te racen.
Felipe Massa zal zich uiteraard eerst aan een medische keuring moeten onderwerpen als hij zijn comeback wil maken maar daar zal hij volgens enkele insiders dan ook moeiteloos in slagen. Wat zijn crash in Hongarije betreft moet de Braziliaan zelf nog steeds op onderzoek. Vanaf het ogenblik dat het onderdeel op zijn helm klapte is hij simpelweg in slaap gevallen. Massa dankt nogmaals iedereen voor de steun die hij kreeg.

“Ik kan echt niet wachten om terug te racen maar ik ga eerst beginnen met nog wat aan karting te doen en dan pas ga ik naar de medische keuring van de FIA. Ik kan natuurlijk zelf niets beslissen want dat doen de artsen die mij behandelen maar ik kan wel laten zien aan hen dat ik er klaar voor ben. Ik hoop echt enorm dat ik mijn comeback tijdens de GP van Brazilië kan maken”.

“Op het ogenbik van mijn crash heb ik enkel geslapen en bovendien heb ik die veer ook helemaal niet zien aankomen. Ik heb zelfs niet gezien dat ze mijn helm raakte want vanaf toen ben ik precies in slaap gevallen. Ik ben blijven gas geven en mijn handen bewogen precies ook nog. Het was precies iemand anders in die wagen. In het ziekenhuis merkte ik dat alles nog werkte maar mijn oog was wel heel dik. Ik kon ademen, denken en mijn volledige lichaam functioneerde nog”.

“Rubens Barrichello treft hier geen enkele schuld want hij wist zelf van niets op dat ogenblik. Ik heb geen enkel probleem met Rubens. Het kon ook een onderdeel van een andere wagen geweest zijn en bovendien zijn we goede vrienden. Ik heb veel vrienden want na het ongeval bleef iedereen me beterschap wensen en momenteel blijf ik iedereen enorm bedanken. Het is een uniek gevoel”, zo vertelde Felipe Massa.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}