Massa tevreden met zevende plaats

Felipe Massa kende een moeilijke Grote Prijs van Japan. Na de chaos in bocht één, bevond hij zich even later in een duel met Lewis Hamilton. De Brit ging langszij maar Massa liet het niet gebeuren en tikte Hamilton. Even later werd de Braziliaan bestraft en moest hij aan een inhaalrace beginnen.

"De zevende plaats is geen ramp. Ik scoor meer punten dan mijn dichtste rivaal. Het duel met Hamilton was hard maar fair en de drive-through verpestte m’n race. Naden was er nog het incident met Bourdais. Daar valt weinig over te zeggen, ik zat al in de bocht en hij raakt me gewoon achteraan waardoor ik spin. In het duel met Webber zag ik wat plaats aan de binnenkant en ik ging er voor. Hij kwam nog naa rechts en dat zag er misschien beangstigend uit op TV maar in de cockpit was dat niet zo. Al bij al is dit een zeer belangrijke race en ik ben tevreden met het resultaat. Ik denk dat we een goede kans maken op de titel."

Massa volgt op vijf punten van WK-leider Lewis Hamilton.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021