Max Verstappen: “Deze voorsprong had ik niet verwacht maar er kan nog veel gebeuren dit seizoen”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Net als de overige F1-piloten kijkt ook Max Verstappen er naar uit om de tweede seizoenshelft aan te vatten en opnieuw te racen op het circuit van Spa-Francorchamps. Verstappen zal er, ondanks zijn voorsprong van 80 punten op Leclerc, net als altijd voluit gaan.

“Ik denk dat het verkeerd zou zijn om rustig aan te doen. Er kan nog veel fout of juist goed gaan,” blikt Verstappen volgens zijn officiële website vooruit op de GP van België. “Onze intentie is om meer races te winnen, we willen de beste zijn, dat is hoe we de rest van het seizoen benaderen. We willen constant zijn en niet uitvallen. Dus eigenlijk zoals we ook de eerste helft van het seizoen benaderd hebben mikken we elke keer opnieuw op de zege.”

Verstappen wil dan ook niet op zijn lauweren rusten want zoals het begin van het seizoen heeft bewezen kan alles in de Formule 1 snel veranderen.

“Niemand had een dergelijk puntenvoorsprong verwacht. En ik vind dat het verschil in punten niet goed weergeeft hoe de competitie gedurende het seizoen tot dusverre daadwerkelijk is verlopen, want volgens mij zijn wij van alle gereden races er niet eentje echt dominant geweest. Het waren elke keer kleine marges en ik verwacht dat dit ook het geval zal zijn in de resterende races,” besluit Max Verstappen.

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen