Mclaren gaat officieel in beroep tegen bestraffing

Mclaren heeft besloten om haar beroep tegen de beslissing van de stewards van de Grote Prijs van België om Lewis Hamilton te bestraffen, verder te zetten.

Het team liet zondag al weten in beroep te willen gaan maar eerder vandaag rezen er twijfels over die beslissing. Na een vergadering binnen het team werd dan uiteindelijk toch besloten om het beroep door te zeten.

"Wij laten via deze weg waten dat wij een officieel verzoek tot beroep hebben ingediend," aldus Martin Withmarsh de CEO van Mclaren F1.

Verder laat Mclaren ook nog weten dat de raceleiding tot twee maal toe bevestigde dat Hamilton volgens de regels handelde in het duel met Kimi Raikkonen.

"We vroegen de raceleiding twee keer of ze konden bevestigen dat Lewis Kimi op de juiste manier had laten passeren en tot twee keer toe hebben ze dat gedaan. De manier waarop Lewis z’n positie teruggaf was ‘okay’. Als zij ons niet gezegd hadden dat het in orde was dan zouden we Lewis opnieuw gevraagd hebben om Kimi te laten passeren maar nu deden we dat dus niet."

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer