Mercedes drijft in een video de spot met Max Verstappen: “We hadden beter moeten weten”

Mercedes F1 team - Twitter
Mercedes F1 team - Twitter

Het Mercedes F1 team heeft op haar sociale media een serieuze steek uitgedeeld aan Max Verstappen. Het drijft in een video immers de spot met Max Verstappen.

Mercedes is altijd erg actief op de sociale media en ook nu tijdens de winterperiode probeert het haar volgers, en bij uitbreiding al de F1-fans, met het nodige beeldmateriaal te entertainen. In een video drijft het nu echter de spot met Max Verstappen en een oude overtreding die hij in 2021 beging.

In een video van Mercedes zien we een teamlid de Mercedes W13 van Lewis Hamilton naderen en de achtervleugel aanraken. Vervolgens krijgen we het woord ‘wasted’ in beeld te zien, een duidelijke verwijzing naar het spel ‘Grand Theft Auto‘. Spelers die doodgaan krijgen dezelfde tekst te zien wanneer ze doodgaan. Het bijschrift luidt vervolgens: “We hadden beter moeten weten”.

Met de video deelt Mercedes een steek uit naar Max Verstappen die in 2021 in Brazilië een boete van 50 000 euro kreeg voor het aanraken van de achtervleugel van Lewis Hamilton zijn Mercedes F1-bolide. Dit gebeurde na afloop van de kwalificatie voor de sprintrace en is volgens de parc fermé-regels niet toegestaan. Max Verstappen liet destijds in een reactie verstaan dat de bestuursleden eens goed konden gaan eten van het geld.