Mercedes haalt fel uit naar Red Bull: “Ze hebben geprobeerd om de goede naam van Lewis Hamilton door het slijk te halen”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Het Mercedes F1-team geeft Red Bull op de sociale media een veeg uit de pan en is niet te spreken over de manier waarop de Oostenrijkse formatie zich heeft uitgelaten over de zevenvoudige wereldkampioen.

Red Bull had bij de stewards deze week een verzoek ingediend op het incident tussen Verstappen en Hamilton in Silverstone opnieuw te bekijken maar dat werd geklasseerd onder de noemer dat Red Bull geen nieuw relevant bewijs had aangeleverd. Mercedes was daar uiteraard blij mee maar reageerde op de sociale media fel richting Red Bull.

In de bewuste post laat Mercedes weten dat het de beslissing van de stewards om het verzoek tot herziening van Red Bull te verwerpen verwelkomt maar daarna trekken ze hard van leer tegen de concurrenten uit Milton Keynes.

“Naast het feit dat dit het incident afsluit hopen we ook dat dit het einde zal betekenen van wat een gecoördineerde poging was van het senior management van Red Bull om de goede naam en de sportieve integriteit van Lewis Hamilton door het slijk te halen. Daar horen ook de documenten bij die ze hebben ingediend voor hun onsuccesvol verzoek tot herziening.”

“We kijken er nu naar uit om te gaan racen komend weekend en om de felbevochten strijd om de wereldtitel Formule 1 2021 verder te zetten.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print